Hoe zorg  je dat je weerbaar blijft in onzekere tijden? 

Webinar voor directeuren en managers
Dinsdag 22 november 9:00 – 10:00

Schrijf je in en ontvang de Teamslink.  

Er is één criterium dat je daarvoor moet managen…

Welk criterium krijgt de meeste aandacht tijdens de wekelijkse overleggen met stakeholders en teams? Klanttevredenheid? Winstmarge? Budgetoverschrijdingen? Toch, zijn dit niet de  doorslaggevende criteria om je organisatie succesvol te maken en te houden.

Ook zijn het niet de criteria om te weten of je organisatie disrupties en crisissen kan doorstaan. De afgelopen 20 jaar heeft ons geleerd dat deze een enorme impact op je organisatie kunnen hebben en de verwachting is dat het aantal disrupties in je markt of crisissen steeds vaker voorkomen.

Er is één criterium die je wèl kan vertellen of je organisatie succesvol blijft en grote stress kan doorstaan. Dat is het percentage sleutelposities dat bezet is met geactiveerde talenten. Mensen die je kan vertrouwen in onzekere tijden omdat ze taakvolwassen, weerbaar en innerlijk gedreven zijn om er doorheen te komen.

Als je vindt dat je sleutelposities te weinig bezet zijn met geactiveerde talenten, 90 % lijkt de ondergrens, dan heb je een verdedigbaar argument om deel te nemen aan dit webinar…

Over dit gratis webinar

Tijdens dit interactieve webinar laat ik je zien hoe je de mensen op sleutelposities in flow brengt zodat ze klaar zijn voor de toekomst en resultaten gerealiseerd worden.

Het programma:

  • Wat zijn sleutelposities?
  • Hoe breng je de mensen op deze posities in flow?
  • Hoe zorg je ervoor dat de sleutelposities je innovatiekracht versterkt?

De inzichten die we je geven worden ondersteund door gezaghebbend organisatie onderzoek.

Waarom het werkt?

We werken met het Enneagram, een mens-ontwikkelmodel, en de InnovatieCirkel. Twee krachtpatsers die ontcijferen hoe je mensen optimaal samenwerken. Lees meer in onze blog.

Schrijf je hier in: