Wat heb je aan een visie zonder de ‘juiste’ mensen op sleutelposities?

Webinar voor directeuren en managers
“Je sleutelposities bezetten met geactiveerde talenten”
Woensdag 6 juli 9:00 – 10:00

Schrijf je in en ontvang de Teamslink.  

Waarom leid je visie niet tot een groots resultaat?

Als  je visie onvoldoende ’top of mind’ is dan krijg je het gevoel dat jullie achter de feiten aanlopen. De ‘afmaker’ in je organisatie die te veel op eigen kracht doet als strategische IT het uitgangspunt is. Of de introverte ‘genie’ die de haalbaarheid minder belangrijk vindt. Dit kan anders, waardoor je organisatie beheersbaar, wendbaar en effectief wordt.

Over dit webinar

Tijdens dit interactieve webinar laat ik je zien hoe de ‘juiste’ mensen op sleutelposities zorgen dat gewenste resultaten gerealiseerd worden. Het programma:

  • Wat zijn sleutelposities?
  • Wanneer moet je de mensen op sleutelposities blijven ontwikkelen en wanneer is de grens bereikt?
  • Hoe creëer je de krachtigst mogelijke (team)cultuur?
  • Als extra bied ik je een raamwerk hoe talenten in je organisatie maximaal te benutten om succesvol te innoveren en te veranderen.

Met dit webinar willen we “ons beste beentje voorzetten”: je inzichten geven waar je wat mee kan. Hierdoor hebben we vertrouwen dat je aan ons denkt wanneer je coaching of teamontwikkeling nodig hebt 🙂

Waarom het werkt?

In ruim 15 jaar hebben we directeuren en managers kennis laten maken met het Enneagram, een mens-ontwikkelmodel, en de InnovatieCirkel. Twee krachtpatsers die ontcijferen hoe je mensen optimaal samenwerken. Lees meer hierover in gesprekken met oud-deelnemers.

P.S.: Als je door dit webinar tijd over houdt, wat ga je met die tijd dan doen?

Schrijf je hier in: