skip to Main Content

Welkom en ik waardeer dat we gelinked zijn!

Hallo!

 

 

Mijn naam is Bart Schwarz en als businesscoach help ik leiders tijdens transities om hun organisatie wijzer en krachtig te laten zijn.

Inmiddels al vanaf 1994. In die tijd ging het om slimmere bedrijfsprocessen en een hogere klanttevredenheid en raakte ik geïnteresseerd in leiderschapsontwikkeling en organisatie effectiviteit.

Tot 2008 bleef het een zoektocht “hoe” je leiders leert goed te leiden gedurende transities. Want toen ging ik met Albert Kamphuis samenwerken. Met De InnovatieCirkel had hij zogezegd de code gekraakt, gebaseerd op gezaghebbend onderzoek en Het Enneagram. Honderden directeuren en managers hebben we met dat inzicht opgeleid. Deze leiders weten nu hoe talenten te (her-)activeren, veranderingen succesvol af te ronden en hoe dit door te geven aan diegenen die hen opvolgen. Als practitioner ben ik een eigen weg ingeslagen.

Om je te laten proeven hoe je je business succesvoller maakt en je transities beter slagen, laat me je een aantal feiten vertellen. En je vervolgens een perspectief bieden hoe je als leider het beter kunt doen.

  1. Kalibreer je organisatie tijdens transities en organisatie-ontwikkeling met deze best-practices
  2. Hoe je je business succesvoller maakt in 5 herkenbare leiderschap situaties  

Met een opt-in geef ik je een overzichtelijk stappenplan. Naast 10 sheets met opeenvolgende tips ontvang je een whitepaper “Leidinggeven aan duurzame innovatiekracht” van 14 pagina’s. ——>

Lees hier hoe mijn route als leider verliep.

Mijn suggesties om je leiderschap tijdens transities gemakkelijker te maken:

Back To Top