Hoe houd je grip als

zaken ZIJwaarts gaan?

Webinar voor directeuren en managers
“Je transitie de baas”
Wo 19 mei 9:30 – 10:30

Schrijf je in. Je ontvangt dan een Teamslink. Als het onverhoopt niet lukt, laat het me hier weten.

Waarom kan je organisatie ineffectief zijn?

Als de complexiteit groter wordt en druk toeneemt, kan je organisatie op drift raken. Zeker als je deze door een transitie moet loodsen is het belangrijk de touwtjes in handen te houden.

Over dit webinar

Tijdens dit webinar laat ik je 5 buigpunten van samenwerken zien. Als je die goed houdt, weet je veranderingen te laten slagen, stress te voorkomen en de betrokkenheid van je mensen te vergroten. Maar als dat niet lukt, dan laat ik je zien wat je als leider kunt doen.

“Nog meer uren maken en er nog harder aan trekken hoeft echt niet”

Dit webinar is een introductie hoe je leiderschap te versterken. Ik hoop je hierdoor te interesseren voor ons Executive Coaching programma. Ik beloof je dat de laatste 5 minuten geen schaamteloze pitch wordt, maar wel een aantrekkelijk aanbod?.

Waarom het werkt?

Zo’n 150 directeuren en managers hebben hun leiderschapsvermogen versterkt met twee krachtpatsers: het Enneagram, een mens-ontwikkelmodel, en de InnovatieCirkel. Een model hoe je business-wijs blijft handelen in alle fasen van veranderen en innoveren. Lees meer over de toepassing hiervan in gesprekken met oud-deelnemers.

“De presentatie ‘Je transitie de baas’ bleek een waardevolle tijdsinvestering. Natuurlijk zijn al mijn uitdagingen na de presentatie niet spontaan verdwenen, maar er is volop stof tot nadenken met concrete handvatten voor verdere ontwikkeling als leidinggevende. Zeker de moeite waard.” Marcel Kornegoor – directeur AT Computing

P.S.: Stel dat je door dit webinar tijd over houdt. Wat ga je met die tijd doen?

Schrijf je hier in: